• Gratis verzending binnen Nederland vanaf €40,-
  • Voor 12:00 besteld, de volgende werkdag in huis
  • 100% natuurlijk & biologisch
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €40,-
  • Voor 12:00 besteld, de volgende werkdag in huis
  • 100% natuurlijk & biologisch
Alle etherische oliën

Alle etherische oliën

Meer dan 50 verschillende etherische oliën

Hulp nodig bij het kiezen?

Er zijn zoveel etherische oliën met elk hun unieke en bijzondere krachten, dat het soms lastig is om de juiste keuze te maken.

Met de keuzehulp van Oils & Zirbe, kies je de etherische olie die het beste bij je past.

Hoe gebruik ik een etherische olie?

Je kunt een etherische olie gebruiken in een aroma diffuser, maar er zijn nog vele andere mogelijkheden. > Lees verder

Bekijk de meest populaire etherische oliën

> Lavendelolie

> Bloedsinaasappel

> Eucalyptusolie

Alle etherische oliën

Sorteren op:

Aromatherapie

Het gebruiken van etherische oliën wordt ook wel aromatherapie genoemd. Aromatherapie is een manier om met behulp van de werking van een etherische olie, je lichaam en geest in balans te brengen. Er zijn vele soorten etherische oliën en elke etherische olie heeft zijn eigen unieke werking en eigenschappen.

Etherische olie of essentiële olie?

Etherische oliën worden ook wel essentiële oliën of geuroliën genoemd. Er zijn vele soorten etherische oliën. In Aromatherapie wordt er vaak gesproken over enkelvoudige of samengestelde etherische oliën. Een enkelvoudige etherische olie is gemaakt van slechts één ingrediënt. Maar een samengestelde olie, ook wel blend genoemd, is een mix van diverse enkelvoudige etherische oliën.

Etherische olie op onderwerp

Er zijn zoveel verschillende etherische oliën, dat het soms moeilijk is om de juiste keuze te maken. Elke etherische olie heeft namelijk zijn eigen unieke werking. Om de keuze voor jou makkelijk te maken hebben we de etherische oliën gesorteerd op werking, zo kun jij de perfecte etherische olie vinden:

De kwaliteit van Oils & Zirbe

Onze biologische etherische oliën zijn samengesteld met de beste kwaliteit ingrediënten over de hele wereld. Onze etherische oliën zijn 100% puur en natuurlijk. Dit betekent dat ze zijn gemaakt met ingrediënten uit de natuur zonder synthetische of chemische toevoegingen.

De service van Oils & Zirbe

  • 100% natuurlijke en biologische producten
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €40,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €100,-
  • Voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

Heb je vragen?

Heb je vragen over het gebruik van een aroma diffuser of etherische olie of heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Twijfel niet en start een chat via de chat button of stuur een e-mail. Wij helpen je graag verder.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Oils & Zirbe heeft altijd meer dan 50 verschillende etherische oliën op voorraad. Kun je een geur die je zoekt niet vinden? Geen probleem, wij kunnen alle soorten etherische oliën leveren op bestelling.