• Betalen met iDeal, Bancontact, Credit Card of PayPal
  • Gratis verzending vanaf €40+ /BE vanaf €100+
  • Voor 12:00 besteld, de volgende werkdag in huis
  • 100% Natuurlijk & Biologisch
  • Betalen met iDeal, Bancontact, Credit Card of PayPal
  • Gratis verzending vanaf €40+ /BE vanaf €100+
  • Voor 12:00 besteld, de volgende werkdag in huis
  • 100% Natuurlijk & Biologisch

Welkom bij Oils & Zirbe!

Ik ben Nina en wat fijn dat je mijn webshop Oils & Zirbe bezoekt. Bij Oils & Zirbe vind je vele verschillende aromatherapie producten die jou kunnen helpen om te ontspannen en tot rust te komen.

Ik ben zelf ook enorm enthousiast over de kracht van etherische oliën. Dagelijks merk ik hoe etherische oliën mij ondersteunen om te ontspannen. De missie van Oils & Zirbe is 'Balance your life'. Met deze missie wil ik jou ook helpen om rust en ontspanning te vinden met etherische oliën en aromatherapie. Als je geregeld ontspant en tijd voor jezelf neemt dan ben je veel beter in balans.

Vind rust en balans met de werking van etherische oliën en waardeer de kleine dingen in het leven waar jij blij van wordt. Ervaar het zelf!

Waarom Oils & Zirbe?

De naam Oils & Zirbe komt voort uit twee woorden, Oils en Zirbe. Oils staat voor de ruime collectie etherische oliën die we aanbieden. Zirbe daarentegen is een dennenboom die hoog in de Alpen groeit. De etherische olie van de Zirbenboom heeft een unieke geur en werkt enorm kalmerend.

Bij ons shop je verantwoord omdat al onze producten 100% natuurlijk zijn en zoveel mogelijk biologisch.

Wij werken uitsluitend met kleine producenten die al vele jaren ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruiken. Zo zijn wij ervan overtuigd dat jij altijd de beste producten ontvangt.

Elke bestelling wordt bij ons liefdevol verpakt in een plastic vrije verpakking. Zo wordt elke bestelling die je van ons ontvangt een cadeautje voor jezelf om uit te pakken.

Service staat bij ons centraal. Wij zijn alleen tevreden, als jij tevreden bent. Het team van Oils & Zirbe staat altijd voor je klaar als je een vraag hebt of als je advies zoekt. Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Over Oils & Zirbe

Oils & Zirbe is jouw webshop voor Etherische oliën, Aroma Diffusers en Aromatherapie producten.


Taking time

To do nothing

Often brings

Everything into

Perspective.

Doe Zantamata