• Gratis verzending vanaf €40,- (NL) en €100,- (BE)
  • Voor 12:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • 100% natuurlijk & biologisch
  • Gratis verzending vanaf €40,- (NL) en €100,- (BE)
  • Voor 12:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • 100% natuurlijk & biologisch

Wat is een aroma diffuser?

Met een aroma diffuser kun je een heerlijke geur verspreiden in de door jou gewenste ruimte. Dit doe je door enkele druppels etherische olie toe te voegen aan de aroma diffuser. Zo bepaal jij zelf de geur en de sfeer bij jou thuis. Er zijn vele soorten etherische oliën, elk met zijn eigen unieke geur en werking.

Het gebruik van een aroma diffuser stimuleert je lichaam en geest en verspreid geen schadelijke stoffen. Er zijn verschillende soorten aroma diffusers. Zo kun je kiezen voor een aroma diffuser met een ingebouwde speaker of voor een aroma diffuser met een keramische of glazen behuizing. Welke aroma diffuser kies jij?

Een aroma diffuser is een geurverspreider en luchtbevochtiger in één

Door middel van frequente trillingen in het water ontstaat er een verneveling waardoor de geur van jouw etherische oliën wordt verspreid. Tevens zorgt de aroma diffuser er ook voor dat de lucht wordt bevochtigd. Ideaal dus als je last hebt van een droge lucht.

Gun je jezelf een momentje van rust met een aroma diffuser

Bekijk ons ruime aanbod aan aroma diffusers en gun jezelf een moment van totale ontspanning. Creëer een aangename sfeer bij jou thuis, neem er een kopje no-stress thee bij en kom heerlijk tot rust.

Wellicht vind je dit ook interessant?

Hoe gebruik ik een etherische olie?

Blog: Hoe gebruik ik een etherische olie?

Etherische oliën worden ook wel essentiële olie genoemd. Een etherische olie is een natuurproduct. Elk flesje etherische olie bevat de kracht van een plant. Door de kracht van een etherische olie op de juiste manier te gebruiken, kun je je welzijn en balans sterk verbeteren.

Gerelateerde producten