• Gratis bezorgd vanaf €40,- (NL) en €100,- (BE)
 • Voor 12:00 besteld, volgende werkdag in huis
 • 100% natuurlijk & biologisch
 • Gratis bezorgd vanaf €40,- (NL) en €100,- (BE)
 • Voor 12:00 besteld, volgende werkdag in huis
 • 100% natuurlijk & biologisch

Wat is Zirbe?

Auteur: Nina

April 2020

De Zirbe (latijn: Pinus Cembra) is een eeuwenoude boom die voorkomt in het Alpengebied op grote hoogtes tussen de 1.500 en 2.500 meter. Het hout van de Zirbenboom heeft een zeer aangename geur en kan een bijdrage leveren aan het verbeteren van de slaapkwaliteit.

In het Oostenrijkse Alpengebied is men al eeuwen overtuigd van het positieve effect van het Zirbenhout. Diverse Oostenrijkse wetenschappelijke studies bevestigen dit.

Wat zijn de positieve effecten van Zirbenhout?

 • Verbetert de slaapkwaliteit en kan helpen bij slaapproblemen.
 • Verbetert de kwaliteit van ontspannen.
 • De aangename geur zorgt voor een betere luchtkwaliteit in huis.
 • Stimuleert de bloedsomloop.
 • Heeft een antibacteriële werking.
 • De geur van Zirbenhout werkt ook bij kinderen die onrustig of slecht slapen.

Hoe kan Zirbenhout jou helpen om beter te slapen?

De langdurige natuurlijke geur van Zirbenhout verlaagt de hartslag van een volwassen persoon met ongeveer 3.500 slagen per dag. Doordat je hartslag wordt verlaagd wordt je kalmer en kun je beter ontspannen. Hierdoor slaap je 's nachts veel beter en word je in de ochtend uitgerust wakker.

Doe voor het slapen gaan een paar 1-3 druppels Zirbenolie op je kussen of in een aroma diffuser en geniet van een ontspannen slaap.

Zirbenolie
Dennenappel van een Zirbenboom
Zirbenboom

Wat is Zirbenolie?

Zirbenolie wordt gemaakt door de takken, naalden en dennenappels van de Zirbenboom met stoom te destilleren. Wat ontstaat is een olie met een kruidige, houtachtige en frisse geur. Een perfect product voor het gebruik in een aroma diffuser.

Een paar kleine druppels Zirbenolie op een van onze Zirbenkussens zorgt ervoor dat je helemaal ontspannen in slaap valt.

Zirbenolie is ook verkrijgbaar als aromaspray. Met de Zirben aromaspray verfris je je omgeving met de heerlijke frisse geur van dennenbomen.

100% biologisch, rechtstreeks uit de Oostenrijkse Alpen

Onze Zirbenolie is puur en 100% biologisch. Wij werken samen met kleine Oostenrijkse producenten die al jarenlang ervaring hebben met het maken van Zirbenolie. Daardoor zijn wij ervan overtuigd dat wij de beste kwaliteit Zirbenolie aanbieden tegen een gunstige prijs. Laat jij je ook overtuigen door de kracht van Zirbenolie?

€ 39,95

€ 49,00

Beperkte voorraad

Zirbenhout helpt bij kinderen die onrustig slapen

Voor ieder kind dat onrustig of slecht slaapt, kan Zirbenhout ook een uitkomst bieden. Meestal worden Zirbenknuffelmonsters gebruikt om kinderen beter te laten slapen.

De buik van het knuffelmonster is gevuld met Zirbenhoutsnippers. Hierdoor komt je kind niet direct in aanraking met het Zirbenhout, maar de milde geur helpt je kind om te kalmeren. Hierdoor valt je kind beter en dieper in slaap.