• Gratis verzending binnen Nederland vanaf €40,-
 • Voor 12:00 besteld, de volgende werkdag in huis
 • 100% natuurlijk & biologisch
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €40,-
 • Voor 12:00 besteld, de volgende werkdag in huis
 • 100% natuurlijk & biologisch
Starter pack 'I am a woman' (Amandelolie, Lavendel, Muskaatsalie)

Starter pack 'I am a woman' (Amandelolie, Lavendel, Muskaatsalie)

€ 34,95

Tijdelijk uitverkocht. Binnenkort weer leverbaar
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Starter Pack 'I am a woman'

Wij zijn vrouwen. Wij zijn sterk. Wij zijn uniek.

De baarmoeder bestaat voornamelijk uit spierweefsel en doet hard werk bij de geboorte van een baby. Als er geen bevruchting plaatsvind van een eitje dan moet de baarmoeder het oude slijmvlies verwijderen. Elke maand vindt daarom een soort van "mini-geboorte" plaats in het lichaam van een vruchtbare vrouw. Dit proces in het lichaam wordt ook wel menstruatie genoemd.

Veel vrouwen voelen gedurende deze tijd een lichte ruk en kleine tot sterke krampen rond de baarmoeder. De essentiële oliën in het 'I am a woman' starter pack helpen je om de maandelijkse pijn verlichten.

Ook tijdens de menopauze kunnen de essentiële oliën in dit starter pack helpen om klachten als nervositeit, opvliegers, depressieve buien en stemmingswisselingen te verminderen of zelfs te voorkomen.

Het 'I am a woman' starter pack bestaat uit:

 • Muskaatsalie (Scharlei) (5 ml)
 • Lavendel (10 ml)
 • Flesje amandelolie (50 ml)
 • 3 recepten om zelf aan de slag te gaan

Hoe werkt het?

De combinatie van de verschillende oliën in dit starter pack ondersteunen je bij menstruatiepijn of bij klachten gedurende de menopauze.
Elke olie heeft een unieke kracht die jou ondersteunt.

Muskaatsalie (Scharlei)

Muskaatsalie olie of ook wel Scharlei genoemd is de meest belangrijke etherische olie in de gynaecologie. Het effect van muskaatsalie is zeer ontspannend en krampstillend. De perfecte metgezel dus bij menstruatiekrampen en PMS. De essentiële olie wordt gewonnen uit de bloem van de salie en kan tot 2% sclareol bevatten. Sclareol werkt hormoonregulerend en brengt je hormonen tot rust. De olie bevat ook 75% linalylacetaat. Dit helpt je om je stemming te verhogen en de pijn bij krampen te verminderen.

Lavendel

Één van de belangrijkste etherische oliën voor (milde) slaapproblemen is overduidelijk lavendelolie. Een druppel lavendelolie op je kussen of 3 druppels in een aromadiffuser kan je helpen om beter in slaap te vallen. Samen met Muskaatsalie kan het bij krampen in de onderbuik of onderrug worden gebruikt. Verdun 2 druppels lavendelolie en 2 druppels muskaatsalie in 10 ml amendelolie en masseer de mix langzaam in op de onderbuik en onderrug als de klachten optreden. Doe dit minstens 1x per dag.

Amandelolie

Onze biologische amandelolie verzorgt je huid en kan gebruikt worden bij pijnlijke tepels of een broze of droge huid. Ook kun je de amandelolie gebruiken als basisolie om te mengen met etherische oliën zodat je de etherische oliën op de huid kan aanbrengen.

Veiligheid

Let op: Deze olie kan gebruikt worden in de aroma diffuser. Ook kun je de olie op je huid gebruiken. Als je de olie op je huid wilt gebruiken dan raden wij aan om deze te verdunnen met een basisolie.

De service van Oils & Zirbe

 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €40/ België vanaf €100
 • Voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
 • Veilig betalen met iDeal, Bancontact, Credit Card of PayPal

Heb je vragen?

Geen probleem, stuur ons een e-mail en we reageren zo snel mogelijk. Je ontvangt altijd op dezelfde dag nog een antwoord.